Over ons

Fiets Plezier Salland is ontstaan vanuit een grote passie voor fietsen. Het plezier, de gezondheidsvoordelen en vooral de vrijheid die je ervaart op de fiets is met niets te vergelijken, vinden wij. En ondertussen optimaal genieten van onze prachtige Sallandse omgeving. Deze fietsbeleving gunnen wij iedereen!

Arjen Derks, eigenaar en zelf een fanatieke mountainbiker, opende in november 2011 de deuren van Fiets Plezier Salland aan de Marktstraat in Raalte. Door zijn passie te combineren met zijn technische achtergrond heeft hij van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Wie wil dat niet? Zijn vrouw springt ook geregeld bij en dochter Rianne maakt inmiddels ook deel uit van het team. Een echt Sallands familiebedrijf dus. Waar iedereen welkom is en de koffie altijd klaar staat!

Inmiddels, vanaf 2020, zit Fiets Plezier Salland aan de Brugstraat in Raalte. Wegens groei en de behoefte aan meer ruimte om onze klanten een breder assortiment aan te kunnen bieden. Er is nu meer plek voor montage en reparatie en een prachtige grote showroom waar we erg trots op zijn. Kom gerust een keer langs voor een bakkie!

Openingstijden
ma.
Gesloten
di.
09:00 – 17:30
wo.
09:00 – 17:30
do.
09:00 – 17:30
vr.
09:00 – 17:30
za.
09:00 – 17:00
zo.
Gesloten
Sitemap
Socials